ARNHEM – Op zaterdag 16 december pakt MOES uit: de winter wordt gevierd! Bijna een jaar nadat MOES de sleutel van het Portiershuisje van het oorspronkelijke ENKA-terrein kreeg, is het tijd om héél Arnhem kennis te laten maken met deze nieuwe ontmoetplek. Afgelopen jaar werkten buurtbewoners – oftewel, de MOESmakers – hard aan het mooier maken van MOES. De witte binnenruimte veranderde in een gezellig en kleurrijk café en de buitenruimte transformeerde tot een groot – maar knus – terras met verschillende moestuinbakken, een jeu de boulebaan en allerlei speelgoed. Dat is wel een feestje waard!

Kom feest vieren bij MOES op 16 december van 14.00 tot 18.00 uur en geniet van live muziek. Drink een glaasje glühwein of warme chocolademelk, bak je eigen broodje, volg een workshop of doe een dansje in de Silent Night Disco. Schuif aansluitend gezellig aan tijdens een stamppottenbuffet op het sfeervolle terras om 16.30 uur. Kortom, een middag vol gezelligheid voor jong én oud. Breng je vrienden, buren, familie en kennissen mee. Iedereen is welkom en toegang is gratis. Trek iets warms aan: als het weer het toelaat is het feest grotendeels buiten. Aanmelden voor het stamppottenbuffet en workshops kan via de website www.moesarnhem.nl Hier vind je ook meer informatie over het programma.

Ken je MOES nog niet? Kom dan vooral eens langs bij dit ondernemende bewonersinitiatief waar een mengelMOES aan mensen samenkomt. De nieuwe ontmoetplek in Plattenburg werd op 1 april van dit jaar geopend en trok sindsdien al veel enthousiaste en nieuwsgierige buurtbewoners uit de verschillende omliggende buurten. Je kunt er terecht voor een middag werken, een kopje koffie met taart, een lekkere lunch of één van de vele activiteiten.

Het MOES Winterfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Rozet, Focus Filmtheater, Janfleur Bloemenhandel, HAN University of Applied Sciences en meer.