Ze is geboren tegenover Burgers’ Zoo, is de buurvrouw van MOES en woont – op een uitstapje naar die andere stad aan de rivier na – al bijna haar hele leven in Arnhem. Midden in de coronapandemie streek ze neer in een fijn huis aan de Beeldhouwerstraat in Plattenburg. Babette Arends is een echte Arnhemse. Dol op de taartjes van Suger Hill én op de Japanse behandelmethode shiatsu. Die taartjes kennen de meeste Arnhemmers wel, shiatsu misschien nog niet. Daarom laat ze buurtbewoners daar graag kennis mee maken bij MOES.

Babette vindt het vooral belangrijk dat mensen goed voor zichzelf zorgen en genoeg ontspannen. Daarom houdt ze zich al lange tijd bezig met shiatsu: een Japanse behandelmethode die de energiebalans in je lichaam herstelt. Shiatsubehandelingen geeft Babette in verschillende praktijken in Arnhem en Velp. Ook gaat ze langs allerlei bedrijven om stoelmassages aan medewerkers te geven. Misschien heb je nog niet gelijk een beeld bij shiatsu, maar simpel gezegd: we hebben allemaal soms even een resetknop nodig. En die resetknop kan bijvoorbeeld een shiatsu- of stoelmassage zijn. De massage brengt de energie in je lichaam opnieuw in balans, zodat je er weer tegenaan kunt.

Maar moet je dan ergens last van hebben om bij Babette in MOES langs te gaan? Zeker niet! De stoelmassages die ze geeft, zijn voor iedereen. Gewoon als je even wil ontspannen. Of als je misschien wel al een tijdje last hebt van je schouder of nek. Want er is toch niets relaxter dan een korte massage tussen alle bedrijven door?

Lijkt het je heerlijk om af en toe echt te ontspannen? Vanaf dinsdag 7 maart kun je iedere week tussen 11 tot 12 uur terecht bij Babette voor een stoelmassage van 20 minuten. Misschien om een pijntje te verhelpen of juist om preventief voor je lichaam te zorgen. Wat het kost? Zoveel als jij kunt missen. Én wat je het waard vindt. Babette wil de stoelmassages zo toegankelijk mogelijk houden, zodat iedereen het een keertje kan proberen.

Binnenkort kun je je inschrijven voor een stoelmassage via onze website of via hallo@moesarnhem.com. Inschrijven via het formulier dat bij MOES hangt kan ook. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over shiatsu? Kijk eens op de website van Babette: www.kagami-shiatsu.nl.

Stoelmassage van 20 minuten bij Babette

Wanneer: iedere dinsdagochtend

Tijd: 11.00 – 12.00 uur

Kosten: Wat jij kunt missen

Aantal plaatsen: 3 per ochtend