Laden Evenementen

Alle Evenementen

Samen met de Gemeente Arnhem, het BuurtKlusBedrijf en Volkshuisvesting slaan wij de handen ineen om buurtbewoners te helpen hun energierekening te verlagen. Hoe? Door kleine aanpassingen in huis te (laten) doen. Op 28 februari tussen 13.30 en 16.00 uur en 2 maart tussen 10.30 en 13.00 uur bellen we met buurtbewoners aan om iedereen van deze (kosteloze!) mogelijkheid op de hoogte te brengen. Ook kun je op deze momenten langs komen bij MOES voor meer informatie en vragen. Deze actie is voor alle inwoners van onze wijk Velperweg e/o.

Wat is het BuurtKlusBedrijf?
Het BuurtKlusBedrijf is een team van handige Arnhemmers die bewoners in de wijk helpen energie te besparen. De buurtklusser kan je helpen door kieren en naden te dichten, een isolerend gordijn op te hangen, de cv-ketel in te regelen, enkelglas te voorzien van folie en nog meer. Zo zit je binnenkort warmpjes bij en bespaar je ook nog eens op je energierekening.

Wil jij helpen?
Wil jij ons helpen om buurtbewoners te informeren op 28 februari en 2 maart? Laat het ons weten! Of ben jij zzp’er, woon je in de buurt en wil je betaald een bijdrage leveren om de wijk beter te maken? Ben je technisch handig en wil je opgeleid worden voor een betaalde baan? Laat het dan ook weten.

Ga naar de bovenkant