Laden Evenementen

Alle Evenementen

Op zaterdag 16 december pakt MOES van 14.00 tot 18.00 uur groots uit! De winter wordt gevierd en iedereen is welkom. Deze dag is er voor jong én oud. Binnen en buiten is er van alles te doen! Nodig je buren uit en kom gezellig samen bij MOES! Sinds het grote openingsfeest in het voorjaar zijn er al vele drukbezochte activiteiten georganiseerd. Buurtbewoners hebben hard gewerkt aan het nog mooier maken van MOES en ook het huiselijke café wordt goed bezocht.

Geniet deze winterse dag van livemuziek en drink een glaasje glühwein of warme chocolademelk. Speel spelletjes en schuif gezellig aan tijdens het stamppottenbuffet. Bloemenhandel Jan Fleur verzorgt de versiering. Er zijn verschillende workshops te volgen, zoals het maken van een Winterstukje, winterversiering of pindaslinger voor in je tuin of op je balkon. Sluit de middag af met een dansje tijdens de Silent Disco! Veel gezelligheid dus, kom je ook? Toegang is gratis en je krijgt van ons een glaasje chocolademelk of glühwein!*

Inschrijven buffet en workshops

Voor het stampottenbuffet en de workshops Winterstukje maken en Winterversiering maken dien je je online in te schrijven. Voor het maken van een pindaslinger is dat niet het geval.

Met dank aan Rozet, Focus Filmtheater, Bloemenhandel Janfleur, HAN University en meer!

*Overige drankjes zijn voor eigen rekening. 

Ga naar de bovenkant